Followers

Wednesday, 11 January 2012

Im so lucky

okay hello semua memang dah lama sangat aku tak update this blog aku rasa dah boleh berhabuk kot blog ni sebab dah lama sangat aku tinggalkan blog ni aku only tulis dekat blog aku ni bila aku rasa inspired nak tulis so bila aku rasa inspired aku will tulis dekat blog ni.okay first and foremost aku memang rasa bersyukur sangat dekat Allah sebab dia bagi aku peluang nak kenal bf aku ni sampai sekarang memang aku rasa macam bertuah sangat aku ada someone like him im really thank to you Allah thanks sebab buat aku kenal dia.and aku tak kan pernah lupakan Allah because he is everything.anything just berdoa je lah dekat dia Insyallah Dia akan dengar semua doa kita just lambat and cepat je but kita kena bersabar sebab maybe dia akan bagi yang lebih baik atau yg terbaik untuk kita.aku dgn bf aku kitaorang still lagi in relationship and our love still strong for each other aku selalu berharap yang whatever happen pun he wont ever leave me sebab dia pernah cakap dekat aku yg dia nak kahwin dekat aku okay tu maybe dah jauh sangat lagipun aku baru 18 tahun tapi x salah kalau bf aku ada simpan cita2 tu and Insyallah someday aku will jadi wife dia.selama ni semua benda yg aku dengan dia hadapi even sometimes aku rasa i dont deserve him but his heart is just so wonderful okay aku dapat rasa someday dia will jadi a good husband  and aku tahu dia memang sayangkan aku sometimes aku macam nak ternangis pun ada just bayangkan je lah selama ni aku selalu cari someone yang sayang aku yg care pasal aku and suddenly aku boleh kenal bf aku ni and aku kenal dia secara kebetulan aku tak pernah terpikir pun yg someday aku will jadi gf dia and be a very important person in his life but now here i am holding the status as his gf and im proud of having him and i wont take his love for granted sebab aku tahu dia sayangkan aku and he wont easily leave me behind because i know how big his love over me tapi only Allah je yang tetapkan kita as hamba dia kena redha dengan semua yang dia dah rancang so the only thing yg aku boleh buat is berdoa dekat dia selalu and hoping someday doa aku akan dimakbulkan.sekarang ni even dia jauh dengan aku sebab dia pegi sambung belajar but both of us always try to contact each other everyday dia will tanya aku dah makan ke belum tanya aku what happen hari ni dia still care pasal aku and aku will always try my best to keep this relationship actually it doesnt matter berapa jauh pun relationship tu but the only matter is sanggup ke tak kita nak hadapi semua benda tu dengan someone yang kita sayang ? that is the point and that situation can show whether someone tu memang betul2 sayangkan kita and still setia dekat kita sebab tak kira lah jauh mana pun terpisah as long the heart still remain for each other.okay lastly aku just nak cakap i really love my bf and i dont want to lose someone like him orang mcm dia hanya datang sekali je dlm hidup aku and aku tak kan sia2 kan dia and i will always stay loyal him.till then guys i hope u enjoy my post for today.kalau korang ada bf please always appreciate him and make him know that you always love him,janganlah merajuk2 lama2 kesian dia nanti nak kena pujuk and kadang2 mengalah je lah tak payah nak ego sangat okay  and one more kalau satu hari dia tak tegur kita apa salahnya kita pulak tegur dia.okay take care of yourself and spread the love to the loved ones and always appreciate of what u had now because it may only come once in your lifetime
sincerely with much love,
lisabeats
XO